jurbarkas herbasJURBARKO SPORTO CENTRAS


Vytauto Didžiojo g. 35A, 
LT - 74128 Jurbarkas

Tel. / faks. (8 447) 72 536
El. paštas jurbarkosportas@gmail.com

Marcinkaus stadionas

SKELBIMŲ LENTA

mano mama juda krepsinis 3X3
Paskelbta: 2022-09-22

Labdaringas sveikatingumo renginys „Mes – Ukrainos kariams“

Jurbarko „Rotary klubas“ kartu su Jurbarko „Lions klubu“, Jurbarko rajono savivaldybės administracija ir Jurbarko sporto centru 2022 m. spalio 2 d. kviečia į labdaringą sveikatingumo renginį „Mes – Ukrainos kariams“. 
Visos labdaringo bėgimo metu surinktos lėšos bus panaudotos Ukrainos karių reabilitacijai Charkivo regione, pagal specialią dekompresijos programą, kai jau po savaitės kovotojai vėl galės grįžti į mūšio lauką. Dalyvio starto mokestis 5 Eur. Turintiems galimybė paaukoti daugiau Ukrainos karių reabilitacijai, už paramą būsime nuoširdžiai dėkingi. Kviečiame visus suvienyti jėgas ir prisidėti prie Ukrainos karių sveikatos gerinimo, bėgdami kartu padėsime pirmiausia kiekvienas sau! Visus bėgikus ir palaikančius žiūrovus kviečiame pasipuošti Lietuvos ir Ukrainos valstybinių vėliavų spalvomis!
Registracija į bėgimą/ėjimą - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-URP3iOQ6o6ZZUqSQgF5J_yyCnhxLtsUdVhbbqs3MuHSQlQ/viewform
Šie asmenys privalo būti susipažinę su sveikatingumo bėgimo „Jurbarkas – už galimybę judėti 2022“ nuostatais.
Mokestis renkamas registracijos metu, išduodant registracijos numerį. Renginio metu startinis mokestis bus priimamas tik grynais pinigais (banko kortele atsiskaitymas nebus priimamas). Norintys susimokėti iš anksto tai gali padaryti per elektroninę bankininkystę bankiniu pavedimu į Jurbarko Rotary klubas banko sąskaitą LT487181300008700838, mokėjimo paskirtis – „Mes – Ukrainos kariams“.

  Jurbarko SC informacija

 

Žiūrėta: 399 kartai Atnaujinta: 2022-09-23