jurbarkas herbasJURBARKO SPORTO CENTRAS


Vytauto Didžiojo g. 35A, 
LT - 74128 Jurbarkas

Tel. / faks. (8 447) 72 536
El. paštas jurbarkosportas@gmail.com

Marcinkaus stadionas

SKELBIMŲ LENTA

mano mama juda krepsinis 3X3
Paskelbta: 2023-03-28

Bialystoko dziudo taurė

Š. m. kovo 25 dieną Bialystoke vyko tarptautinis jaunučių ir vaikų dziudo turnyras „Bialystok judo cup II“, kuriame dalyvavo per 350 sportininkų iš Lenkijos, Lietuvos, Latvijos ir Ukrainos. Jurbarko sporto centro komandai atstovavo trenerio Viliaus Paukščio treniruojami sportininkai: Illia Gordiienko, Denisas Januškevičius, Ugnė Kavaliauskaitė, Artur Patlatiuk, Kipras Jurkynas, Ajus Beinarys, Emilija Jurkynaitė, Gabrielė Jakelaitytė ir Laurynas Brigadierius.

Prizininkai buvo apdovanojami medaliais ir diplomais, o nugalėtojai - dar ir taurėmis. Po varžybų buvo suvesti komandiniai rezultatai. Pirmą vietą su 26 aukso medaliais iškovojo Bialystoko komanda, antri su keliolika aukso medalių latviai iš Rygos KYodai, o po 4 aukso medalius pelnė Budoka, Kėdainių komanda ir Ukmergės sportininkai. Tad trečią vietą komandinėje įskaitoje dėl daugiau iškovotų sidabro medalių pelnė Budokos sportininkai. Pirmai komandinei vietai atiteko 3000 zlotų, antrai - 2000, o trečiai - 1000.
Vyko vaikų iki 11 metų varžybos, kuriose bronzos medalį pelnė Denisas Januškevičius (2 pergalės, 8 dalyviai). Illia Gordiienko, laimėjęs 4 kovas, tačiau pralaimėjęs dėl bronzos medalio, užėmė penktąją vietą. Jo svorio kategorijoje buvo 20 dalyvių.
U13 ir U15 amžiaus grupės kovos. Nugalėjęs 3 varžovus (5 dalyviai), sidabro medalį pelnė Ajus Beinarys (U15 grupė). Iškovojusi dvi pergales antrą vietą užėmė Gabrielė Jakelaitytė (4 dalyvės).
Laurynas Brigadierius (U15 grupė, apie 10 dalyvių) pirmoje kovoje nugalėjęs šių metų Lietuvos U15 čempioną iš Kauno(46 kg), vėliau pusfinalyje pralaimėjo kitam šių metų atviro Lietuvos čempionato laimėtojui iš Rygos (50 kg), o dėl trečios vietos įveikė vietinį pajėgų kovotoją ir užėmė trečiąją vietą. Ugnė Kavaliauskaitė (U13 grupė, 5 dayvės), įveikusi vieną kovotoją, užėmė ketvirtąją vietą,  o Artur Patlatiuk (U13 grupė, 2 pergalės) buvo penktas.

  Jurbarko SC trenerio V. Paukščio informacija

Žiūrėta: 252 kartai Atnaujinta: 2023-03-28