jurbarkas herbasJURBARKO SPORTO CENTRAS


Vytauto Didžiojo g. 35A, 
LT - 74128 Jurbarkas

Tel. / faks. (8 447) 72 536
El. paštas jurbarkosportas@gmail.com

Marcinkaus stadionas

Paskelbta: 2022-08-29

Sporto centro lengvaatlečiai stovyklavo Plateliuose

Šių metų rugpjūčio 22-26 d. Jurbarko sporto centro lengvaatlečiai dalyvavo sportinėje stovykloje Plateliuose, kurie gyveno „Žalgirio“ jachtklubo bazėje prie gražaus, didelio „Platelių“ ežero. Pirmąją stovyklos dieną dalyviai buvo supažindinti su stovyklos teritorija ir aplinka. Lankėmės Platelių parko lankytojų centre. Čia buvome supažindinti su „Platelių nacionaliniu parku“. Po vakarienės suskirstėme dalyvius į trys komandas: „Raudonieji“, „Žalieji“ ir „Mėlynieji“. Kiekviena grupė sportinėse veiklose dalyvavo su atitinkamos spalvos marškinėliais. Visos stovyklos metu vyko varžybos, estafetės, sportiniai žaidimai komandiniu principu. Todėl kiekvienos komandos rezultatas turėjo įtakos bendram rezultatui. Pirmąją dieną vyko linksmosios estafetės. Geriausia komanda buvo „Žaliųjų“: Putramentaitė Rugilė, Janavičius Minijus, Šlyterytė Justė, Kvietkutė Goda, Pranskaitytė Augustė, Gervylius Nedas. Sekančią dieną iš ryto vykome dviračiais į „Šaltojo karo muziejų“. Ši išvyka paliko didžiulį įspūdį ne tik vadovams, bet ir sportininkams. Vakare komandos dalyvavo tinklinio varžybose. Pirmąją vietą iškovojo „Raudonųjų“ komanda: Karvelis Dominykas, Sabaliauskaitė Milvydė, Gustaitė Urtė, Lukoševičiūtė Irma, Žičkus Astijus. Trečia diena buvo sportiška ir sunki. Vyko lengvosios atletikos varžybos. Geriausiai sudalyvavo „Žaliųjų“ komanda. Po pietų džiaugėmės vandens pramogomis: vandens dviračiais, įrklentėmis ir maudynėmis su nardymais ir šokinėjimais į vandenį. Vakare vyko krepšinio 3x3 varžybos. Pirmąją vietą iškovojo „Žaliųjų“ komanda. Ketvirta diena buvo iššūkio diena: apvažiuoti dviračiais miško takais bei dviračio takais „Platelių“ ežerą (26 km) per 3 valandas. Tai buvo įvykdyta. Po pietų vyko „Akių ir rankų“ taiklumo varžybos: šaudymas oriniu šautuvu, smiginis, rašyklių metimas į stiklinį indą. Rungčių pabaigoje vyko virvės traukimo varžybos. Stipriausia buvo „Mėlynųjų“ komanda: Ulevičiūtė Mėta, Orlovas Dominykas, Kundrotaitė Estela, Sabaliauskaitė Mingailė, Bosikytė Atėnė, Knašys Domas. Vakare plaukėme laivu ,,Platelių“ ežere. Kelionės metu visi stovyklos dalyviai buvo apdovanoti medaliais ir pavaišinti ledais.
Dėkojame Jurbarko sporto centro administracijai ir sportininkų tėveliams padėjusiems tiek  finansiškai, tiek organizaciniais klausimais įvykdyti stovyklą Plateliuose.
Grįžę iš stovyklos lengvaatlečiai kupini malonių įspūdžių pradėjo ruoštis lengvosios atletikos varžyboms, kurios vyks rugsėjo 15 d. Jurbarke.

   Jurbarko SC trenerių A.Domeikos ir L.Stanienės informacija

 

Žiūrėta: 386 kartai Atnaujinta: 2022-08-29