jurbarkas herbasJURBARKO SPORTO CENTRAS


Vytauto Didžiojo g. 35A, 
LT - 74128 Jurbarkas

Tel. / faks. (8 447) 72 536
El. paštas jurbarkosportas@gmail.com

Marcinkaus stadionas

Paskelbta: 2023-04-17

Lietuvoje merginų moksleivių žaidynės „LadyGolas“

Masiškiausios Lietuvoje merginų sporto žaidynės padovanojo įspūdingą superfinalo šventę. Balandžio 4 ir 5 dienomis Prienų arenoje šurmuliavo „LadyGolas“, sutelkęs 16 pajėgiausių komandų iš visos šalies. Pirmąją žaidynių dieną ant parketo žengė U-12 amžiaus grupės komandos. Po grupės etapo į pusfinalį iškopė Ramygalos gimnazija, Kybartų „Saulės“ progimnazija, Butrimonių gimnazija ir Kuršėnų Daugėlių progimnazija.

Atkakliose pusfinalių rungtynėse kybartiškės 3:2 nugalėjo ramygališkes, o kuršėniškės 2:1 – Butrimonių gimnazistes. Mažajame finale Ramygalos atstovės 2:1 įveikė butrimoniškes, o rungtynėse dėl nugalėtojų vardo Kybartų futbolininkės 5:0 pranoko savo bendraamžes iš Kuršėnų.
Superfinalo transliacija https://online.futbolas.tv/.../bf37635d-5328-452e-b8be...
Trečiadienį arenoje šėlo U-14 amžiaus grupės komandos. Po pirmosios varžybų dalies į pusfinalius pateko Gruzdžių gimnazija, Druskininkų „Saulės“ pagrindinė mokykla, Klausučių Stasio Santvaro pagrindinė mokykla ir Butrimonių gimnazija. Rungtynėse dėl apdovanojimų intriga tvyrojo iki pat paskutinių sekundžių. Druskininkų futbolininkės 1:0 nugalėjo Gruzdžių gimnazistes, o Klausučių atstovės 3:2 nugalėjo Butrimonių gimnazistes. Bronzos medalius po pergalės 1:0 pelnė Gruzdžių gimnazistės. Finalinėje sezono akistatoje Klausučių futbolininkės 2:1 nugalėjo druskininkietes iš iškovojo pagrindinį trofėjų.
Superfinalo transliacija https://online.futbolas.tv/.../3297e9f3-4cc4-4f80-a932...
„LadyGolas“ yra nuo 2016 metų Masinio futbolo asociacijos vykdomas projektas, skirtas ne tik sudominti futbolo nežaidusias ar mažiau žaidusias mergaites, bet ir suteikti galimybę joms turiningai ir sportiškai praleisti laisvalaikį. Tai taip pat proga gabioms žaidėjoms atsiskleisti ir parodyti savo galimybes treneriams.
Tolimesnės sportinės sėkmės linkime Klausučių Stasio Santvaro pagrindinės mokyklos futbolininkėms: U. Čepauskaitei, M. Dubinskaitei, K. Pukelytei, E. Pukelytei, G. Bartusevičiūtei, R. Paulauskaitei, D. Belopetravičiūtei, D. Arlauskaitei, T. Volbikaitei, K. Arlauskaitei ir V. Arlauskaitei.

 Jurbarko SC trenerio R.Slaviko informacija

Žiūrėta: 147 kartai Atnaujinta: 2023-04-17