jurbarkas herbasJURBARKO SPORTO CENTRAS


Vytauto Didžiojo g. 35A, 
LT - 74128 Jurbarkas

Tel. / faks. (8 447) 72 536
El. paštas jurbarkosportas@gmail.com

Marcinkaus stadionas

SKELBIMŲ LENTA

4x4 tinklinio varžybos krepsinis 3X3
Paskelbta: 2023-07-18

INICIATYVA ,,ATVERK VASARAI DURIS" PRASIDĖJO

 2023 m. liepos 18 d. iniciatyvoje ,,Atverk vasarai duris“ vaikai aktyviai dalyvavo: mankštose, judriuosiuose žaidimuose, lauko žaidimuose, estafetėse, golfas kitaip, lenktynėse, žaidimuose ir estafetėse.

✅Esi neabejingas(-a) sportui, mėgsti aktyvų laisvalaikį?
✅Nori sudalyvauti iniciatyvoje ,,Atverk vasarai duris“ ir tapti jos dalimi?
Pažadame gerą laiką, neįkainojamą patirtį! Kviečiame Jus dalyvauti!

________________________________________________________________

Šiandiena kvietėme vaikus ir jaunimą atvykti į Jurbarko miesto Romualdo Marcinkaus stadioną, kuriame veiklų vadovė ir savanoriai vedė neformalaus ugdymo užsiėmimus: žaidė žaidimus, bendravo, mankštinosi, spalvino Juro ir Barkaus medalius, dalyvavo lenktynėse.
Iniciatyvos ,,Atverk duris vasarai“ veiklose dalyviai turėjo galimybę dirbti individualiai arba su draugais grupelėse, norimose veiklose. Vaikai ir jaunimas skyrė savo laiką, žinias, patirtį ir energiją veiklose. Savanoriams buvo sudarytos sąlygos įgyti patirties organizuojant sporto veiklas. Apsilankiusiems suteikėme galimybę atrasti save veiklose, nauda buvo ne tik vaikams ir jaunimui, bet ir sporto centro savanoriams - surado naujų idėjų, susijusių su dalyvių fizinio aktyvumo ir sporto veiklų organizavimu, jaunimo bei vaikų užimtumu.
Iniciatyvos ,,Atverk duris vasarai“ metu vaikai ir jaunimas turėjo galimybę pamatyti Jurbarko sporto centro trenerio Martyno Pučinskio individualių futbolo treniruočių procesą, kurio metu sportininkai gerindami fizinį pasirengimą ruošiasi artėjančioms varžyboms.
Savanorės (Viktorija ir Austėja bei prie iniciatyvos prisijungusios Viltė, Simona, Vytautė) „semiasi“  patirties, kuria noriai dalinasi Kotryna (taip pat neseniai baigė JST Sporto centre). Šios dienos veikla – pirmas Austėjos ir Viktorijos renginys.

   Jurbarko SC informacija

Žiūrėta: 334 kartai Atnaujinta: 2023-07-18